Tuesday, 30 July 2013

kecewa dengan lelaki

"sy jahat" 
bila lelaki dah macam macam tu, ada lahh tu something yang dy simpan. aku bercakap atas dasar pengalaman. dy ada perempuan lain. pasang ramai perempuan dalam satu masa. ini lahh lelaki, tak cukup dengan satu. aku kecewa. sumpah aku kecewa dengan lelaki macam ni.

lelaki, kenapa kau macam tu? menduakan wanita. mempermainkan perasaan wanita. apa salah wanita? cuba kau bayangkan diri kau di tempat kami. apa perasaan kau bila kami pulak menduakan kau? permainkan perasaan kau? pernah kau fikir? mungkin tak kot, sebab kau fikir kami perempuan tak boleh kahwin lebih dari satu. thats why kau rasa kau selamat kan? kau tak fikir yang kami boleh bercinta dengan kau tapi kahwin dengan orang lain? bercinta macam nak rak sekali tak kahwin pun dengan kau. macam mana?

tolong lahh wahai lelaki. jangan lahh permainkan perasaan wanita. hati wanita ni sensitif. lembut seperti kapas. nipis seperti tisu. hargai lahh wanita sepertimana kita hargai ibu kita. wanita bukan lahh robot yang tak punya perasaan. take note please!